Tips & recept
| |
En av våra favoriter är att lägga en en skiva blåmögelost toppad med blåbärsmarmelad direkt på den varma viltfärsbiffen. Ungsrostade rotfrukter och ett gott glas rött därtill, ät och njut. | |
Förrätt med havtornsmarmelad Tips på en god och enkel förätt med havtornsmarmelad kommer här. Receptet är för 4 personer. Grilla 4 skivor lantbröd, gnid in dem med vitlök och ringla lite olivolja över. Skär 1-2 nektariner (oskalade) i tunna skivor. 4 skivor parmaskinka eller pancetta som delas ett par gånger. En bit havtornsmarmelad skuren i tärningar. Varva skivor av skinka och nektarin på brödet. Toppa med havtornstärningar och ett par tag med svartpepparkvarnen. |
Recept
Vi är glada att kunna dela med oss av tre recept, exklusivt framtagna för Segerssons marmeladeri
av Emilia Andersson från Grand Hôtels veranda.
Terrin på pepparrot och rökt ren med lingon- och konjaksmarmelad Läs recept | |
Rökt ankkbröst med havtornsmarmelad och ankfettsstekta krutonger Läs recept | |
Blåmögelost med lingon- och konjaksmarmelad på ett yoghurtbröd med hasselnötter och tranbär Läs recept |